میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
پلتفرم تخصصی عقیق الکتریک
فروشگاه تجهیزات صنعت برق واتوماسیون با قیمت مناسب و با ضمانت و گارانتی معتبر
انواع میکرو سوییچ ها، لیمیت سوییچ، سنسورنوری، سنسورمکعبی، سنسور القایی، سنسورهای مسطح، کلید کلنگی، جوی استیک، پدال پایی، شستی، کلیدهای گردان و آژیر، چشم نوری و انواع سوکت برق صنعتی
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
انواع میکروسوییچ و لیمیت سویچ
لیمیت سوییچ گروه TZ-8 ، گروه CSA ، گروه CWL ، گروه CHL ، گروه TZ-6 Sealed
میکروسوییچ واتر پروف کابل دار ، میکروسوییچ گروه CM ، گروه CZ-7 ، گروه CMV
میکروسوییچ خشابی گروه CZ-93 ، گروه CLS ، گروه CZE ، گروه C4N-4A
انواع سنسور
سنسور القایی
سنسور خازنی
سنسور مسطح (تخت)
سنسور مکعبی
سوکت برق صنعتی
سه فاز
نری و مادگی
شبکه و جنگی
کلید قطع و وصل
کلیدON و OFF گروه C2,C3 ، آژیر و چراغ گردان ، کلید کلنگی ، سنسور ، پدال پایی ، جوی استیک ، شستی ، چشم نوری ، سوکت فرمان ، رله SSR ، ترموستات
مورد استفاده در گروه های ماشین سازی ها ، صنایع پتروشیمی، نفت و گاز ، تجهیزات ساختمانی ، دانشگاه ها ، صنایع پزشکی و …
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
عقیق الکتریک عامل فروش و خدمات مجموعه آژند برق :
نماینده شرکت CNTD
نماینده فروش محصولات METESAN
مشاوره تلفنی و حضوری پیش از خرید
ارائه لیست قیمت روزانه
پخش عمده و جزئی محصولات
ارسال سفارشات به سراسر کشور
آژند برق
آژند برق با بیش از ۳۰ سال فعالیت درخشان در زمینه فروش تخصصی تجهیزات صنعت برق و اتوماسیون، با بهره گیری از دانش تخصصی و نیز بهره مندی از نیرو های آموزش دیده در دو استان تهران و اصفهان، قادر به مشادره و جوابگویی به مشتریان خود بوده و به دلیل بی واسطه بودن در واردات کالای با کیفیت و برخورداری از نازل ترین قیمت های رقابتی در بازار داخلی آمادگی خود را جهت ارئه بهترین خدمات از کارشناسی تا واردات و فروش با بهترین کیفیت را اعلام می دارد.
عقیق الکتریک
عامل فروش رله های صنعتی و حفاظتی، خانگی و ابزار دقیق در شرق تهران و مناطق صنعتی شهرستان پردیس
ابزار دقیق میکرومکس شامل:
آمپر متر مولتی رنج 96*96 میکرو پروسسوری
تایمر دیجیتال 8 پایه سوکتی (48*48)
ترموستات دیجیتال 48*48 میکرو پروسسوری
تایمر صنعتی میکرو ثانیه و دقیقه
مولتی متر سه فاز مجموعه دیجیتال – یکپارجه 96*96
کنترل بار دیجیتال با تنظیم دستی
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
ابزار دقیق صنعتی
درباره ابزار دقیق بیشتر بدانید
میکروسویچ چیست و چه کاربردی دارد
میکروسوئیچ ها به عنوان کلید هایی محسوب می شوند که با کمترین تحریک شروع به فعالیت می کنند . بهره برداری از این نوع کلید ها به دلیل ویژگی هایی همچون هزینه کم و عمر مفید بالا بسیار کاربردی می باشد. میکروسوئیچ ها را می توان در وسایل زیادی چه در، موتور های کوچک و… چه در مصارف صنعتی و غیر صنعتی مشاهده نمود. میکرو سوئیچ کلید بسیار حساسی می باشد که با کوچکترین ضربه فیزیکی تحریک و عمل قطع و وصل مدار الکتریکی را کنترل می کند.
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
میکروسوئیچ (Micro Switch)
گونهای از کلید است. سوئیچی برقی که توسط نیروی فیزیکی بسیار کمی تحریک می شود. یک نوع از ابزارهای کلیدزنی در صنعت برق به حساب می آید و کاربردهای بسیار متنوعی در صنعت برق دارد به طوری که ما همه روزه از قطعاتی استفاده می کنیم که میکروسوئیچ در آنها به کار گرفته شده است. میکروسوئیچ ها در واقع همان لیمیت سوئیچ در ابعاد کوچک تر است که با کوچک ترین فشار عمل می کند. از میکرو سوئیچ برای قطع و یا وصل کردن جریان برق در مدارهای الکتریکی استفاده می شود.
از میکرو سوئیچ ها به صورت گسترده در تمام صنایع و موارد خانگی استفاده می شود. معمولا یک مکانیسم فنری، به سرعت عملکرد میکروسوئیچ کمک می کند و با کوچک ترین ضربه یا تحریک شاسی، عمل مکانیکی مورد نیاز برای تغییر وضعیت کنتاکت ها انجام خواهد شد
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
میکرو سوییچ ها در دو مدل مختلف صنعتی و خانگی طراحی و تولید و به بازار عرضه می شود. از نظر کارکرد تفاوتی بین آنها وجود ندارد ولی میکروسوییچ های صنعتی عمر مفید بیشتری نسبت به میکروسوییچ های خانگی دارند و استاندارد های فنی بیشتری برای ساخت آنها باید رعایت شود. از ویژگی های مشخص میکرو سوئیچ این است که یک حرکت تقریبا کوچک در دکمه محرک، یک حرکت نسبتا بزرگ در اتصال های الکتریکی ایجاد می کند که این امر با سرعت بالا (بدون در نظر گرفتن سرعت تحریک) رخ می دهد. میکروسوئیچ ازجمله قطعاتی است که در تابلوهای کنترل به ویژه مدار فرمان کاربرد دارد.
نخستین میکروسوئیچ توسط فردی به نام پیتر مکگل در سال ۱۹۳۲ میلادی در فریپورت، ایلینویز ابداع شد. مکگل در آن زمان یکی از کارمندان شرکت باتریسازی برگس بود. او در سال ۱۹۳۷ یک شرکت با عنوان میکروسوئیچ بنیان نهاد. از آن زمان تا کنون نام تجاری میکروسوییچ برای اشاره به این نوع از سوئیچها رایج شدهاست و شرکتهای زیاد دیگری هم به تولید آن میپردازند
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
.کاربردمیکروسویچ
کاربرد میکروسوییچها بسیار گسترده و مختلف است، از کاربردهای رایج میکروسوییچها میتوان به اینترلاک درهای دستگاه مایکروویو، کلیدهای تشخیص طبقه و ایمنی در آسانسورها، دستگاههای سکهای، یا تشخیص جمعشدگی کاغذ در دستگاههای کپی اشاره کرد. هرچند میکروسوییچهایی وجود دارند که میتوانند موتورهای کوچک، لامپها و سیمپیچها را مستقیم قطع و وصل کنند اما معمولاً جریان نامی میکروسوییچها در حد مدارهای فرمان است.
فرق میکروسوئیچ با کلیدهای قطع و وصل عادی این است که شاسی میکروسوئیچ به صورت فنری میباشد، یعنی تا زمانی که روی آن فشار اعمال میشود، جریان برق را قطع یا وصل نگه میدارد و در لحظه رها شدن شاسی، وضعیت به حالت اولیه خود برخواهد گشت.
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
میکروسوییچ چیست؟
میکروسوئیچ یک نوع از ابزارهای کلیدزنی در صنعت برق به شمار می رود و کاربردهای بسیار متنوعی در صنعت برق دارند به طوری که ما همه روزه از قطعاتی استفاده می کنیم که میکروسوئیچ در آنها به کار گرفته شده اند. میکروسوئیچ ها در طیف وسیعی از مصارف برق صنعتی در تنظیمات مختلف سوئیچ ، مصالح خانه سازی، عملگرها و … کاربرد دارند. نام دیگر آن “کلید مینیاتوری ضربه ای سریع” است.
نحوه کار کرد میکروسوئیچ چگونه است؟
یک میکرو سوئیچ (micro switch) که گاهی اوقات “کلید مینیاتور سریع (فنری)” نامیده میشود، یک نوع کلید با اتصال آنی و لحظه ای است که بطور گسترده در ابزار خودرو، صنعت و پزشکی بعنوان سنسور استفاده می شود.
این سوئیچ به دلیل نام کمپانی Micro ، اولین شرکت سازنده ی این نوع کلید بصورت تجاری ؛ “میکرو” نام گرفت. محرک این سوئیچ ها اغلب دارای یک چرخ محوری در بالای یک دکمه ی فشاری است. این سوئیچ بطور گسترده ای در برنامه های سیستم کنترل از قبیل اتصالات سوئیچ های ایمنی در آسانسورها، دستگاه های فروش و غیره استفاده می شود.
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
کاربرد میکروسوئیچ
میکروسوئیچ ها کاربرد وسیعی در صنعت برق دارند استفاده از یک میکروسوئیچ میتواند خیلی کمک کار باشد و در مواقعی حتی ضروری. امروزه میکروسوئیچ در صنعت اسانسور، بالابر، رباتیک، ایمنی و تشخیص در بردهای مختلف، اتومبیل سازی، دزدگیر و… کاربردهای فراوانی دارد. مهمترین مزیت میکروسوئیچ ها تنوع، قیمت مناسب و کاربرد وسیع میباشد.
میکروسوئیچ هایی وجود دارند که می توانند موتورهای کوچک،لامپ ها و سیم پیچ ها را مسقیم قطع و وصل کند. هر کلید مکانیکی از دو قسمت رسانا تشکیل می شوند که با اتصال آن دو مدار وصل و با جدا شدن آنها قطع می شود. این دوقطعه را کنتاک می نامند. کنتاک علاوه بر اینکه باید رسانا باشد و در برابر خوردگی نیز مقاومت داشته باشند باید دارای سختی متناسب برای مقابله و مقاومت مکانیکی در مقابل سایش را نیز داشته باشد.
یکی از روش های مناسب برای مقابله با ایجاد قوس الکتریکی در کلید در زمان قطع و وصل کردن افزایش سرعت به این عمل می باشد. برای افزایش سرعت در قطع و وصل کردن در بسیاری از کلیدها از فنر استفاده می شود. به این ترتیب زمانی که فاصله کنتاک ها کم است و قابلیت ایجاد قوس الکتریکی وجود دارد را به حداقل می رساند.همچنین می توان از عایق های سرامیکی برای جلوگیری از قوس الکتریکی استفاده کرد.
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
وظیفه میکروسوئیچ چیست؟
میکروسوئیچ با باز و بسته شدن درب فر به دستگاه اعلام می کند تا به شکل اتوماتیک فن رو استوپ یا راه اندازی نماید . بعضی از تولید کننده های فر قنادی تنها به این میکروسوئیچ اکتفا می نمایند و راه حل جایگزینی برای خرابی احتمالی این بخش در نظر نمی گیرند .که در زمان خرید فر قنادی باید به این نکته دقت داشت که حتما کلید جایگزینی برای این میکروسوئیچ باشد.
کاربرد میکروسوئیچ در ماشین لباسشویی چیست؟
میکروسوئیچ ماشین لباسشویی کلید خیلی حساسی به شمار می رود که با فشار کوچکی فعال می گردد.این فشار کوچک منجر به بسته شدن کامل درب لباسشویی و با جابجایی کنتاکت های الکتریکی موجب استارت شدن ماشین می گردد.
نقش میکروسوئیچ این می باشد که قبل از بسته شدن کامل درب ماشین لباسشویی، دستگاه فعالیتی نمی کند. به این صورت جهت فاز مدار بعد از عبور از کلید تایمر و قبل از آنکه سایر اجزاء الکتریکی مدار را به کار بیندازد از میکروسوئیچ عبور می نماید.
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
جایگاه میکروسوئیچ معمولا پشت درب ماشین لباسشویی و در مجاورت لاستیک دور درب قرار گرفته و بعد از آن که زبانه قفل در جایگاه قفل کاملاً چفت شد به ضامن میکروسوئیچ فشار کوچکی وارد می گردد و میکروسوئیچ به شکل وصل در مدار جای می گیرد. با فعال شدن این کلید ایمنی، فاز به سایر قطعات الکتریکی نیز می رسد و کار ماشین لباسشویی شروع می شود.
نحوه کار آسانسور با میکرو سوئیچ
نحوه کار بالابر ها ساده است. آسانسور به وسیله کابینی متصل به یک سیستم بالابر و کابلی که به یک جعبه فرمان برای دستورات حرکت و توقف کابین وصل می باشد تشکیل شده است. دلایل استفاده از میکروسوئیچ در آسانسور از دیگر کلید هایی می باشد که همان عمل ساده قطع و وصل کلید معمولی را انجام می دهد، با این تفاوت که کلید معمولی یک وضعیت قطع و وصل ثابت دارد اما میکروسوئیچ به واسطه فنر تعبیه شده داخل ان، زمانی که فشار روی ان ورود پیدا می کند با توجه به نوع میکروسوئیچ، جریان برق قطع یا وصل می گردد و زمانی که آزاد می شود عکس عمل قبلی رخ می دهد.
یک آسانسور ایده آل و استاندارد باید دارای امنیت کاملی باشد. ایمنی در آسانسور از اهمیت بالایی برخوردار می شود. به دلیل اینکه آسانسور اگر چه حمل و نقل و تردد در بین طبقات ساختمان ها را آسان نموده ، باید حتما از ایمنی کاملی برخوردار باشد.
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
به همین علت متخصصین با تنظیم یک مدار ایمنی با استفاده از قطعات مختلفی همچون شالتر پروانه ای آسانسور، پاراشوت و … به صورت سری و متصل به هم، امنیت دقیق و کاملی را در آسانسور به وجود آورده اند. البته نکته ی مهم نصب دقیق این مدار می باشد تا بتواند عملکرددرست و خوبی را داشته باشد.درواقع به صورت کلی ، میکروسوئیچ ها دارای 3 عدد پایه به نام های COM ،NC و NO دارند که زمان فشردن شستی پایه COM از پایه NC جدا و به پایه NO متصل می گردد و مواقعی که شاسی فشرده نشده پایه COM به پایه NC در اتصال باقی می ماند.
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
سنسور
(سنسور) به معنی حسگر است و از کلمه sense به معنی سنجش گرفته شده است و می تواند مقادیری مانند فشار ، گرما ، رطوبت و دما را به مقادیر الکتریکی مداوم (آنالوگ) یا ناپیوسته (دیجیتال) تبدیل کند. کنترل آنالوگ و دیجیتال سیستم ها در دستگاه های اندازه گیری مختلف به عنوان PLC استفاده می شوند. عملکرد سنسور ها و توانایی آنها در اتصال به دستگاه های مختلف از جمله PLC ها ، سنسور را به بخشی جدایی ناپذیر از کنترل کننده اتوماتیک تبدیل کرده است. سنسور ها با توجه به نوع و وظیفه ای که برای آنها تعریف شده است ، اطلاعات را به سیستم کنترل ارسال می کنند و سیستم طبق برنامه تعریف شده عمل می کند.
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
برخی از سنسورهایی که در صنعت پر کاربرد هستند:
سنسور های بدون تماس: سنسور های غیر تماسی سنسور هایی هستند که با فاصله از بدن کار می کنند و مستقل هستند ، به عنوان مثال ، حضور آنها هنگام نزدیک شدن به یک قسمت حساس فعال می شود. این عمل می تواند یک رله ، کنتاکتور را بکشد یا یک سیگنال الکتریکی به مرحله ورودی سیستم ارسال کند.
حضور سنسور: داشتن سنسور به حرکت سنسور حساس است و این سنسور شما را در تاریکی تنها نخواهد گذاشت.
خازنی سنسور: در سنسور خازنی ، نه تنها به فلز حساسیت وجود دارد ، بلکه هر جسمی قابل تشخیص است. این سنسور ها سنسور های مجاور یا نزدیک هستند.
دما سنسور: از سنسور های ویژه برای اندازه گیری دما در صنعت استفاده می شود ، مهمترین سنسور ها برای دما ترموکوپل ها و دستگاه های RTD هستند.
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
فیبر نوری سنسور: سنسور در کاربردهای سنجش از دور استفاده می شود.
سنسور نوری: سنسور نوری برای تشخیص شی در صنعت استفاده می شود. به این سنسور ها “فوتوالکتریک” نیز گفته می شود. مکانیسم عملکرد این سنسورها انتقال نور است. در بازار به آنها چشم برقی نیز می گویند. سنسور نوری به طور کلی به سه دسته دو طرفه ، یک طرفه با آینه یا یک طرف بدون آینه تقسیم می شود.
اولتراسونیک سنسور: اولتراسونیک سنسور دستگاهی است که با استفاده از انتقال و دریافت امواج صوتی ، فاصله را از یک جسم هدف شناسایی یا تعیین می کند.
رمزگذار: رمزگذار وسیله ای الکترومکانیکی است که موقعیت زاویه ای یا مکانی شافت یا محور را به نمادی آنالوگ یا دیجیتال تبدیل می کند.
سنسور القایی
سنسور خازنی
سنسور مسطح (تخت)
سنسور مکعبی
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
چشم نوری چیست
در تعریف چشم نوری چیست ، می توان گفت؛ چشم نوری سیستم الکترونیکی کوچکی است که مانند یک ردیاب الکترونیکی عمل می کند ، در واقع چشم نوری ، حرکات و تغییرات که در نور به وجود می آید را به سیگنال های الکترونیکی تبدیل می کند .
چشم نوری چگونه ساختاری دارد؟
چشم نوری یک سیستم الکترونیکی پیشرفته ای است که به نور حساس است و برای تنظیم میزان حساسیت ، بر روی آن پتانسیومتر نصب شده است. در ساختار چشم نوری از اشعه مادون قرمز استفاده شده است به این خاطر میزان تداخل نور مادون قرمز با نور محیط کمتر شده و چشم نوری با حساسیت بیشتری، حرکات و تغییرات نور را به سیگنال الکترونیکی تبدیل کند.
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
از چشم نوری در چه مکان های استفاده می شود؟
از چشم نوری به دلیل میزان حساسیت بالای آن نسبت به حرکت و تغییر نور، در زمینه صنعت و انرژی بیشتر استفاده می شود، از چشم نوری در موارد زیر استفاده می شود؛
نظارت بر پره در توربین های بادی
نظارت بر چاه
استفاده در معادن
نظارت بر بدنه کشتی
استفاده در باند فرود هواپیما
نظارت بر سیستم عامل دریایی
نظارت بر خط لوله نفت و گاز
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
نکته ؛ با پیشرفت روز افزون جامعه و همچنین پیشرفت های که در زمینه دستگاه و صنعت شده ، وجود چشم نوری خیلی موثر بوده و کاربرد آن و همچنین نظارتی که بر انجام کارها در صنعت دارد ، فرایند کار را برای انسان آسان تر کرده است. و انجام هر کاری با نظارت چشم نوری ، با سرعت و کیفیت بالایی انجام می شود.
ویژگی های چشم نوری
1-چشم نوری ، مقاوم بوده و می توان از آن در سالهای طولانی استفاده کرد.
2- نسبت به حرکت و تغییر نور حساس است و نیازی به لمس کردن اشیاء ندارد.
3-سرعت پاسخ دهی چشم نوری بالا بوده و کمتر از یک میلی ثانیه می باشد.
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
برای قطع و وصل جریان برق به کنتاکتور فرمان نیاز است، اگر بخواهید جریان برق را کنترل کنید به این وسیله نیاز دارید. حال در این کنتاکتورها یک وسیله ای به نام کنتاکتور یا سوکت فرمان جایگذاری می شوند که با یک ولتاژ بسیار پایین تحریک شده و باعث عمل کردن کنتاکتور می گردد. به بیان ساده تر می توان اذعان داشت که با استفاده از سوکت فرمان به کنتاکتور فرمان می دهیم تا جریان برق را قطع یا وصل کند.سوکت فرمان خاصیت فرمان دهی و همچنین گرفتن فرمان را دارند، به صورتی که هم سوکت فرمان خارجی و همچنین سوکت فرمان داخلی را دارا می باشند.
لازم به ذکر می باشد که سوکت فرمان داخلی سوکتی است که فرمان را به آن ها می دهیم ( برای تغییرات خاص ) و سوکت فرمان خارجی برای فرستادن فرمان به بقیه یا دیگر تجهیزات می باشد.وجود سوکت فرمان در مدارهای الکتریکی بسیار مهم و حیاتی است و اگر این قطعه وجود نداشته باشد، هیچ کدام از قسمت های مدار مورد نظر به کار نمی افتند. یکی از مهم ترین مزایای سوکت فرمان این است که به وسیله آن ها می توانیم قطع و وصل های سنگینی را داشته باشیم و ولتاژهای برق بالا را به ولتاژهای پایین تر تبدیل نماییم.
میکرو سوییچ آژند برق ، لیمیت سوییچ ، سنسورنوری ، چشم نوری ، سوکت برق صنعتی
سوکت های برق صنعتی :
سوکت های برق صنعتی که به عنوان یک کانکتور نیز شناخته می شوند، در انواع مختلفی تولید و عرضه می گردند؛ از انواع مختلف سوکت صنعتی میتوان به انواع زیر اشاره داشت :
برای ساخت هر کدام باید استانداردهایی را در نظر گرفت. هر کدام از این محصولات متناسب با ولتاژها و فرکانس های متفاوتی ساخته می شوند؛ نوع نری و مادگیِ این ابزار کاربرد های بسیار زیادی در تولید ابزار الکتریکی دارند.
این محصولات دارای مقاومت بسیاری بالایی بوده و طول عمر زیادی دارند و حداقل به مدت ۱۰ سال میتوان از آن ها استفاده کرد. رنگها و ظاهری که برای انواع مختلف این ابزار در نظر گرفته میشود، بیان کنندهی ولتاژ اصلی آن ها می باشد؛ برای مثال رنگ آبی نشان دهندهی سوکت های ۲۲۰ ولت و رنگ قرمز ولتاژ ۳۸۰ را نشان می دهد.